مدیر CISA (سازمان امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا) هشدار داد که هکرهای چینی می توانند خطوط لوله و زیرساخت های حمل و نقل مهم را در صورت درگیری آشکار تهدید کنند.
به گزارش عدل البرز به نقل از cnbc، آژانس امنیت سایبری و مجری قانون ایالات متحده ماه هاست که در مورد ظرفیت های سایبری چین هشدار داده اند، زیرا تنش ها در سراسر تنگه تایوان همچنان در حال افزایش می باشند.
در اوایل سال جاری، هکرهای چینی به زیرساخت های مهم ارتش و بخش خصوصی ایالات متحده نفوذ کردند.
به گفته مقام ارشد امنیت سایبری ایالات متحده، ظرفیت های جاسوسی و خرابکاری سایبری چین یک “تهدید بزرگ در این دوره” می باشد و هشدار داد که در صورت جنگ علنی “عملیات سایبری تهاجمی” زیرساخت های مهم حمل و نقل ایالات متحده را “جهت ایجاد وحشت اجتماعی” تهدید می کند.
مدیر آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت معتقد است که این تهدید واقعی می باشد و آنها باید برای آن آماده باشند.
گروه حملهکننده که توسط مایکروسافت با نام “Volt Typhoon” شناخته شده است، به طور صریح با قابلیتهای حملات سایبری حکومت چین مرتبط می باشد.
مدیر آژانس امنیت سایبری هشدار داد که در صورت درگیری آشکار بین ایالات متحده و چین، آمریکایی ها باید انتظار داشته باشند که گروه های هکری خطوط لوله و راه آهن را هدف قرار دهند. بدین ترتیب، پیشگیری از بروز اختلالات برای این دولت بسیار دشوار خواهد بود.
مدیر CISA اظهار داشت: “ما به عنوان مردم آمریکا باید نه تنها مقاومت سایبری را درک کنیم، بلکه باید در مورد ضرورت مقاومت عملیاتی و اهمیت مقاومت اجتماعی هم آشنا شویم.”
این هشدار صریح در زمان تشدید تنش های ژئوپلیتیکی مطرح می شود. مدیران شرکت ها بینش بسیار کمتری نسبت به شرکا یا مشتریان بالقوه چینی نسبت به یک سال پیش دارند. مقابله با تهدیدات سایبری از سوی چین و آسیا به اولویت اصلی دولت ایالات متحده تبدیل شده و این دولت شروع به توصیف دقیق تر ارتباطات بین دولت چین و مجموعه های مختلف هکری کرده است.
نفوذ سایبری و جاسوسی چین یکی از نگرانی های مداوم شرکت های آمریکایی بوده است. سرقت مالکیت معنوی توسط شرکت های چینی برای رسیدن به برابری با رقبای آمریکایی انجام شده است.
دولت آمریکا به تدریج تمایل بیشتری به برجستهسازی خطرات فراتر از جاسوسی پیدا کرده است. در صورت درگیری، اختلال در خطوط لولههای حیاتی، زیرساختهای ارتباطی یا خدمات حمل و نقل میتواند به اقتصاد آمریکا ضربه بزند و آن را فلج کند.
برای مثال، نفوذ سایبری به سیستم خط لوله کولونیال (Colonial Pipeline) منجر به اختلالات در هواپیماها و کمبود سوخت در سراسر ساحل شرقی آمریکا شد. این حمله که توسط هکرهای روسی انجام شد، در ابتدا برای شرکت ۵ میلیون دلار هزینه داشت.
مهمترین مسئله برای هر کسی که زیرساختهای حیاتی را اداره یا اجرا میکند این است که باید برای حملات مخرب آماده باشند.
پایان پیام/