به گزارش پایگاه خبری عدل البرز، بورسیها در شرایطی به استقبال معاملات روز دوشنبه میروند که روز یکشنبه شاخصهای بازار سهام روز پرنوسانی را پشت سر گذاشتند. برای پیش بینی بورس امروز –دوشنبه ۲۲ آبان- به روند بازار سهام در روز کاری گذشته نگاه میکنیم. روز یکشنبه شاخص کل ۸۴۸ واحد افت کرد و شاخص کل هموزن هزار و ۹۳۳ واحد صعود کرد. همچنین شاخص کل فرابورس ۳ واحد پایین آمد و شاخص هم وزن فرابورس افزایش ۵۴۵ واحدی داشت.
بیشترین افزایش قیمت
روز یکشنبه در بورس شرکت تولیدی چدن سازان (چدن)، شرکت سیمان ایلام (سیلام) و شرکت سرمایه گذاری ساختمان ایران (وساخت) بیشترین افزایش قیمت را ثبت کردند. در فرابورس نیز شرکت فرانسوز یزد (کایزد)، شرکت تولیدی و خدمات صنایع نسوز توکا (کتوکا) و شرکت آسیا سیر ارس (حآسا) بیشترین افزایش قیمت را داشتند.
بیشترین کاهش قیمت
در بورس نمادهای بکاب (شرکت صنایع جوشکاب یزد)، شوینده (شرکت مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر) و تکنو (شرکت تکنو تار) در روز یکشنبه بیشترین کاهش قیمت بازار را داشتند و در معاملات فرابورس شرکت توکا ریل (توریل)، شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه) و شرکت پگاه گلپایگان (غگلپا) بیشترین کاهش قیمت را داشتند.
عرضه و تقاضای بازار
در معاملات یکشنبه، ۶۵ نماد صف خرید داشتند و ۳۵ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد ۱۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۹ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با افزایش ۶ درصدی به ۳۳۴ میلیارد تومان رسید.
پیش بینی بورس امروز
معاملات دیروز بورس تهران شباهت بسیاری به روز شنبه داشت. با این تفاوت که شاخصها روند پرنوسانتری داشتند. اما دامنه نوسان کوتاه بود و شاخصها در نهایت تغییر اندکی نسبت به روز پیشین ثبت کردند.
نمادهای فملی، اخابر و فولاد بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند و شستا، اپال و خزامیا مانع افت بیشتر شاخص شدند.
اما دیروز تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار مثبت شد و یک میلیارد تومان به بازار وارد شد. نمادهای کترام، فولاد، وبملت، شپنا و فملی بیشترین خروج سرمایه را داشتند. در مقابل نمادهای غمایه، حآفرین، توریل، وساخت و شستا بیشترین ورود پول حقیقی را ثبت کردند.
بدین ترتیب شاخص برای دومین روز متوالی افت اندکی کرد و عملا در نیمه کانال ۲٫۱ میلیونی ماندگار است. به نظر میرسد بازار در تردید است و در وضعیت صبر و انتظار به سر میبرد.
برخی از ناظران این انتظار را به فرارسیدن فصل بودجه نویسی دولت مربوط میدانند. لایحه بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار دولت است و بازار در انتظار اخبار مربوط به آن است.
برخی دیگر از ناظران معتقدند حجم پایین معاملات و وارد نشدن پول حقیقی نشانه ناامیدی معامله گران و انتظارات منفی آنهاست.
پایان پیام/