• امروز : پنج شنبه - ۱۵ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 5 December - 2024
0

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران : قانون مالیات بر تولید بازنگری شود / نارضایتی فعالان بخش تولید و سرمایه گذاران

  • کد خبر : 21019
  • 07 اسفند 1402 - 16:25
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران : قانون مالیات بر تولید بازنگری شود / نارضایتی فعالان بخش تولید و سرمایه گذاران
نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: افزایش ۲ برابری مالیات در بخش تولید و صنعت نگران کننده بوده و فعالان بخش خصوصی خواستار تعدیل و بازنگری قانون مالیات بر تولید هستند. ضرورت دارد هم در بخش صدور و هم نظارت بر فعالیت کارت‌های بازرگانی از سوی صمت و اتاق بازرگانی هماهنگی‌ها به نحوی انجام شود تا موانع برطرف و امکان تقویت نظام تجاری شایسته فراهم آید.

به گزارش پایگاه خبری عدل البرز به نقل از ایرنا ، حسین پیرمؤذن روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  با تاکید بر لزوم توجه به تولید در بخش‌های کشاورزی، صنعت و تقویت زیرساخت‌ها در حوزه گردشگری گفت: امروز اصلی‌ترین مشکل تجار، پیمان‌سپاری ارزی است که در سال‌های اخیر فعالان این حوزه را زمین‌گیر کرده است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: به جای پیمان سپاری ارزی بهتر است دولت تثبیت قیمت ارز و پشتیبانی از تأمین ارز مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی را مورد توجه قرار داده و زمینه رشد و بالندگی تولید و کسب و کار را فراهم کند.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های حوزه شهرک‌های صنعتی و تولیدی نیز دیگر گرفتاری فعالان بخش تولید و سرمایه گذاران است، افزود: کشور ما از یک استراتژی مناسب صنعتی بهره مند نبوده و با محوریت مرکز پژوهش اتاق و وزارت صمت سعی می‌کنیم تا این استراتژی را در بخش صنعت تدوین کنیم.

پیرمؤذن اضافه کرد: مشکلات عمده ای را در بحث زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و تأمین نشدن نقدینگی واحدهای تولیدی شاهد هستیم که انتظار می‌رود با تدوین استراتژی درست و واقع بینانه و با همراهی سایر قوا بتوان نقاط ضعف و کاستی را برطرف کرد.

شرکت‌های خدماتی هزینه‌های هنگفتی از متقاضیان کارت‌های بازرگانی دریافت می‌کنند

وی بیان کرد: در قالب این استراتژی می‌توان به تثبیت قیمت ارز، اختصاص ارز به واحدهای تولیدی، رفع تعهدات پیمان سپاری و همچنین توافق برای تقویت نظام اقتصادی و تجاری کمک کرد.

پیرموذن با انتقاد از فعالیت شرکت‌های خدماتی که هزینه‌های هنگفتی را از متقاضیان کارت بازرگانی دریافت می‌کنند، افزود: در کنار قطع مکرر سامانه، هزینه درخواستی از سوی این شرکت‌های خدماتی ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است که نارضایتی بازرگانان را بدنبال داشته است.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران بیان کرد: ضرورت دارد هم در بخش صدور و هم نظارت بر فعالیت کارت‌های بازرگانی از سوی صمت و اتاق بازرگانی هماهنگی‌ها به نحوی انجام شود تا موانع برطرف و امکان تقویت نظام تجاری شایسته فراهم آید.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://adlealborz.ir/?p=21019

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.