• امروز : شنبه - ۱۷ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 7 December - 2024
0

فاضلی هریکندی : تبعات عدم فسخ قرارداد / رسیدگی به درخواست‌های حقوقی ۱۲۰۰ نفر از مراجعه کنندگان البرزی

  • کد خبر : 25973
  • 16 آبان 1403 - 8:30
فاضلی هریکندی : تبعات عدم فسخ قرارداد / رسیدگی به درخواست‌های حقوقی ۱۲۰۰ نفر از مراجعه کنندگان البرزی
دیدار مردمی مسئولان قضایی استان البرز در این هفته نیز برگزار شد و مدیران به درخواست‌های حقوقی 1200 نفر از مراجعان در کلیه حوزه‌های قضایی استان رسیدگی کردند. همچنین از سوی رئیس کل دادگستری استان، حسین فاضلی هریکندی درباره تبعات عدم فسخ قرارداد توضیحاتی ارائه شد.

به گزارش پایگاه خبری عدل البرز ، حسین فاضلی هریکندی رئیس کل دادگستری استان البرز در حاشیه دیدار مردمی روزگذشته پانزدهم آبانماه با اعلام رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات حقوقی ۱۲۰۰ نفر از مراجعان توسط مدیران قضایی استان در قالب دیدار هفتگی گفت: با دستورات ابلاغ شده به کلیه حوز‌ه‌ها و معاونان قضایی استان، ساز و کار تسهیل دیدار با مردم تبیین و تعیین شده است و امکان ملاقات با همه این مدیران با مراجعه مردمی و هماهنگی امکانپذیر است.

وی در خصوص عمده موضوعات طرح شده توسط مراجعان بیان کرد: درخواست اعمال ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست برخورداری از نهاد‌های ارفاقی، دقت در رسیدگی، اجرای حکم و اختلافات ملکی از جمله موضوعات طرح شده بود.

تبعات عدم فسخ قرارداد!

یکی از مراجعه کنندگان فرد سرمایه گذاری بود که مدعی بود در یک قرارداد مشارکت در ساخت با یکی از دوستان خود تعهداتی را می‌پذیرد، اما با گذشت مدتی از تصمیم برای سرمایه گذاری منصرف و کناره گیری می‌کند ولی وقتی به شریک خود برای فسخ قرارداد مراجعه می‌کند وی ادعا می‌کند که قرارداد از نظر وی هم فسخ شده و قبلا پاره کرده است ولی اکنون پس از گذشت چندین سال با دعاوی متعددی از جانب دوست خود روبه روست و میلیارد‌ها تومان محکوم شده است که رئیس کل دادگستری استان البرز در آسیب شناسی این پرونده گفت: بررسی این موضوع نیازمند اطلاع از پرونده و ملاحظه اظهارات و مدارک طرف دیگر پرونده است ولی وقتی قراردادی بین طرفین منعقد می‌شود یک تعهد حقوقی الزام آور ایجاد می‌شود و تا زمانی که آن قرارداد مطابق مقررات خاتمه پیدا نکند، تعهدات طرفین وجود دارد و خاتمه قرارداد و تعهدات هم نیازمند اثبات است.

وی ضمن توصیه به استفاده از نظرات کارشناسان و مشاوران حقوقی در تنظیم و خاتمه قرارداد‌ها اضافه کرد: خاتمه قرارداد همانند انعقاد آن سازوکار حقوقی دارد و لذا وقتی توافق به انحلال و پایان قرارداد شد طرفین حتما به طریق قانونی آن را مکتوب نمایند تا از طرح دعاوی متعدد و خسارات مادی در آینده پیشگیری کنند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://adlealborz.ir/?p=25973

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.