همه ما در مورد سوپ مرغ جهت تسکین بیماری شنیده ایم اما آیا واقعاً سوپ مرغ به تسکین علائم سرماخوردگی به ویژه در فصل پاییز و با نزدیک شدن فصل زمستان کمک می کند؟
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری عدل البرز به نقل از foxnews ، یکی از متخصصان تغذیه معتقد می باشد که سوپ مرغ می تواند به کاهش برخی از علائم سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک کند.
سبزیجات و ادویهها، مانند سیر و گیاهانی که در سوپ مرغ استفاده می شوند، میتوانند مواد معدنی مهم، آنتیاکسیدانها و اسیدهای آمینه را هم فراهم کنند که به حمایت از سیستم ایمنی بدن ما کمک میکنند.
مرغ منبع عالی اسید آمینه سیستئین می باشد که می تواند به رقیق شدن مخاط کمک کند و در مدیریت علائم سرماخوردگی و آنفولانزا مفید باشد.
آب گوشتی که در سوپ بکار می رود، می تواند مایعاتی را فراهم کند که به بدن در مبارزه با عفونت ها کمک می کند.
استراتژیهای معمول شما برای آبنوشیدن ممکن است کافی نباشد یا نیازهای افزایش یافته شما را در هنگام بیماری برآورده نکند، ، بنابراین داشتن چیزی که تسکین دهنده می باشد و مصرف آن آسان است، تفاوت ایجاد می کند.
خودِ آبگوشت گرم ممکن است به باز کردن مجرای بینی و گلو کمک کند.
همچنین، سوپ مرغ راهی آسان برای دریافت ریزمغذیها، درشت مغذیها و مایعات مهم در مواقعی می باشد که بیمار هستید و ممکن است اشتهایی برای خوردن غذاهای دیگری نداشته باشید.
سوپ مرغ می تواند راهی آسان و آرام بخش برای دریافت پروتئین، کربوهیدرات و سبزیجات باشد.
آب مرغ مملو از پروتئین ها و پپتیدهایی می باشد که می توانند انرژی را برای عملکرد مناسب سیستم ایمنی بدن افزایش دهند.
یک سوپ مرغ خانگی سالم معمولاً حاوی برخی سبزیجات مانند هویج، کرفس و پیاز می باشد.
در یک سوپ، این مواد به خوبی پخته می شوند. به همین دلیل هضم آنها در هنگام بیماری آسان می باشد.
بین اسیدهای آمینه و ویتامینهای ب موجود در آبگوشت و ویتامینها و مواد معدنی موجود در سبزیجات، سوپ مرغ انتخاب خوبی برای کمک به بهبود سریعتر سرماخوردگی یا آنفولانزا می باشد. و به احتمال زیاد بسیار مفیدتر از یک وعده غذایی کربوهیدرات ساده با قندهای اضافی می باشد که التهاب ناشی از بیماری ویروسی را تشدید می کند.
سایر غذاهایی که به سرماخوردگی و آنفولانزا کمک می کنند:
هر نوع آبگوشت به دلیل وجود مایعات مفید می باشد، به ویژه آبگوشت استخوان که حاوی کلاژن و اسیدهای آمینه می باشد که به بهبودی کمک می کند.
مرکبات حاوی ریزمغذیهایی هستند که به ویژه ویتامین سی را برای تقویت سیستم ایمنی بدن ارائه میکنند.
سایر میوه ها مانند موز و انواع توت ها حاوی فیبر، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.
سیر و زنجبیل به تقویت عملکرد سیستم ایمنی کمک می کند.
منابع اسید چرب امگا ۳ مانند سالمون به کاهش التهاب کمک می کند.
مایعاتی مانند چای داغ به عنوان یک ضد احتقان طبیعی عمل می کنند.
یکی از مواردی که باید در نظر گرفته شود، این است که سطح گلوکز زمانی که احساس ناخوشی می کنید، بیشتر می شود.
هنگامی که بیمار میشویم، بدن ما یک سری هورمون آزاد میکند که به افزایش پاسخ سیستم ایمنی ما کمک میکند. این پدیده جزء مکانیسمهای بدن در مقابل عفونت و بیماریها می باشد.
تغییر در هورمونها به ما کمک میکند تا بیشتر گلوکز تولید کنیم و در عین حال حساسیت کمتری نسبت به انسولین داشته باشیم. این تغییرات معمولاً به مقابله با عفونتها کمک میکنند، اما ممکن است منجر به افزایش مقادیر گلوکز در خون شود.
در هنگام بیماری نسبت به میزان کربوهیدرات ها و نوشیدنی های قندی که مصرف می کنید، آگاه باشید.
اگر می توانید سوپ مرغ را با اضافه کردن مقدار زیادی مرغ و سبزیجات متعادل نگه دارید و سعی کنید میوه های خود را با مقداری پروتئین ترکیب کنید تا گلوکز (و سطح انرژی) را ثابت نگه دارید.
پایان پیام/
بیشتر بخوانید: ورزش کردن در هنگام سرماخوردگی و آنفولانزا