• امروز : جمعه - ۲۰ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 11 October - 2024
4

رایج ترین رمزعبورهای مورد استفاده در جهان

  • کد خبر : 12335
  • 26 آبان 1402 - 10:52
رایج ترین رمزعبورهای مورد استفاده در جهان
از 20 رمز عبور رایج در جهان، 17 رمز عبور را می توان در کمتر از یک ثانیه شکست، بنابراین قبل از اینکه تصمیم بگیرید برای ایمن کردن حساب های آنلاین خود از "123456" یا حتی "رمزعبور" خلاقانه تر را استفاده کنید، بیشتر فکر کنید.

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری عدل البرز به نقل از   CNBC، تلاش برای پیدا کردن یک رمز عبور قوی می تواند دشوار باشد. اما اگر می‌خواهید ایمیل‌ها، بانکداری آنلاین، اعتبارات پلتفرم آنلاین شما در برابر هکرها ایمن باشد، عاقلانه است که بیشتر در این زمینه تلاش کنید.

NordPass که ابزار مدیریت رمز عبور از تیم پشتیبان NordVPN می باشد، با محققان مستقل همکاری کرده تا ۲۰۰ رمز عبور رایج مورد استفاده در سال ۲۰۲۳ را منتشر نماید.

از ۲۰ رمز عبور رایج در جهان، ۱۷ رمز عبور را می توان در کمتر از یک ثانیه شکست، بنابراین قبل از اینکه تصمیم بگیرید برای ایمن کردن حساب های آنلاین خود از “۱۲۳۴۵۶” یا حتی “رمزعبور” خلاقانه تر را استفاده کنید، بیشتر فکر کنید.

با وجود اینکه تهدیدات امنیت سایبری همچنان در حال افزایش می باشد اما محبوب‌ترین رمزهای عبور هنوز هم شامل ضعیف ترین ترکیب‌ها می باشند.

بر اساس مطالعه NordPass ، تعداد ۸۶ درصد از حملات سایبری از اعتبار سرقت شده استفاده می کنند و حساب های آنلاین، ایمیل ها و رمزهای عبور تقریباً ۲۰ درصد از رایج ترین اقلام فروخته شده در دارک وب را تشکیل می دهند.

برای اطمینان از ایمن ماندن داده‌هایتان، در اینجا ۲۰ رمز عبور رایج در جهان در سال ۲۰۲۳ و مدت زمانی که طول می‌کشد تا هر کدام از آنها شکسته شود، آورده شده است:

در این جدول، ستون اول رمزعبور، ستون دوم مدت زمان مورد نیاز برای شکستن رمزعبور و ستون سوم تعداد دفعاتی که رعبور استفاده شده را نشان می دهد…

رایج ترین رمزعبورهای مورد استفاده

رمزعبور “Admin” که در پنج سال گذشته، در لیست جزو ۲۰۰ مورد برتر نبوده، امسال در جایگاه دوم قرار گرفته است. این رمزعبور یکی از رمز عبورهایی ست که مردم زحمت تغییر آن را به خود نمی دهند. کاربران اینترنت به جای بهبود عادات ایجاد رمز عبور، با پایبندی به گذرواژه‌های از پیش تنظیم‌شده در معرض خطرات بیشتر قرار می گیرند.

با وجود برخی از رقبای ارزشمند، رمزعبور “۱۲۳۴۵۶” همچنان در رتبه بندی رایج ترین رمز عبور جهان در پنج سال گذشته قرار دارد. این رمز عبور ۴ بار از ۵ مرتبه به عنوان رایج ترین رمز عبور رتبه بندی شده است.

عادت های ایجاد رمز عبور

رمزعبور شماره ۱ برای سایت‌های تجارت الکترونیک، حساب‌های ایمیل، دستگاه‌های الکترونیکی و خدمات آنلاین «۱۲۳۴۵۶» می باشد، رمزعبور «UNKNOWN» برای پلت‌فرم‌های رسانه‌های اجتماعی، حساب‌های مالی و گوشی‌های هوشمند در رتبه اول قرار گرفته است.

اسامی هم گزینه های رمز عبور محبوب برای کاربران در سراسر جهان هستند.

” Isabella” دومین رمز عبور پر استفاده در اتریش در سال جاری می باشد، و ” Katerina” در جایگاه یازدهم در یونان قرار گرفته است.

ترکیبی از یک نام و عدد، مانند “Flores123” در رتبه ۵ در مکزیک و “Kento123!” در مالزی رتبه ۱۷ می باشد.

علاقه ساکنان بریتانیا به فوتبال در انتخاب رمز عبور آنها با نام باشگاه های فوتبال لیگ برتر انگلیس ” liverpool”، ” arsenal” و ” chelsea” که به ترتیب در جایگاه های چهارم، ششم و دهم هستند، منعکس شده است.

از ۲۰ رمز عبور برتر در چین، ۱۱ مورد از آنها فقط اعداد بوده اند.

کاربران اینترنت در چین اغلب از اعداد در رمزهای عبور خود استفاده می کنند. با این که ‘۱۲۳۴۵۶’ پر استفاده ترین رمز عبور در این کشور می باشد، اما توالی های عددی دیگری مانند ‘۱۱۱۱۱۱’، ‘۰۰۰۰۰۰’ و ‘۱۲۳۴۵۶۷۸’ هم بسیار محبوب هستند.

از سوی دیگر، کاربران در ایالات متحده به استفاده از کلمات توهین آمیز علاقه نشان داده اند و “shitbird” در جایگاه شانزدهم قرار گرفته است.

راهنمایی

رمزهای عبور خود را مرتباً تغییر دهید

رمز عبور باید حداقل ۲۰ کاراکتر داشته باشد و شامل اعداد، حروف بزرگ و کوچک و علائم خاص باشد.

از استفاده از اطلاعاتی مانند تولد، نام یا کلمات رایج خودداری کنید.

از رمز عبور یکسان برای بیش از یک سایت استفاده نکنید.

رمز عبورها را به استفاده از اثر انگشت، اسکن چهره یا پین برای دسترسی به دستگاه یا برنامه تغییر دهید.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://adlealborz.ir/?p=12335

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.