به گزارش پایگاه خبری عدل البرز به نقل از خبرگزاری تسنیم ، طی روزهای اخیر، پایگاههای خبری و تحلیلی وابسته به اصلاح طلبان، بازی غیرمنصفانه و ناجوانمردانه ای را علیه دولت سیزدهم و اعضای آن آغاز کرده اند.
تجزیه و تحلیل سیاستگذاری کلان و دستورالعمل رسانه ای احزاب اتحاد ملت، اعتماد ملی و برخی احزاب دیگر اصلاح طلب در قبال ماهیت و اجزای دولت سیزدهم، به ما کمک می کند تا اشراف جامعی نسبت به این بازی غیراصولی پیدا کنیم.
این بازی در دو سطح راهبردی و مصداقی تعریف می شود:
در سطح راهبردی، اصلاح طلبان تندرو تلاش میکنند هرگونه تصمیم، سیاستگذاری، اقدام و حتی دستاوردی که در دوران حضور شهید آیت الله رئیسی و دولت سیزدهم در کشور صورت گرفته را مورد انتقاد قرار دهند.
قطعاً فعالیتها و اقدامات هیچ دولتی در طول تاریخ پس از انقلاب بدون خطا و آسیب نبوده اما کتمان یا تحریف دستاوردهای بزرگ یک دولت (که بارها مورد تکریم رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته است)، مصداق عینی ناسپاسی و فقدان انصاف و اخلاق محسوب می شود.
متاسفانه آنچه در فرامتن مطالب، گزارشها، یادداشتها و اظهارات اصلاح طلبان تندرو به چشم می آید، مبتنی بر همین واقعیت است.
به عبارتی گویاتر، آنها هر آنچه متعلق به دولت سیزدهم می باشد را به صورت ذاتی تقبیح کرده و در تلاش برای توجیه معکوس آن بر می آیند.
در سطح مصداقی، وزرا، معاونین وزرا، مدیران و حتی کارمندانی که منتسب به دولت سیزدهم بوده و در این دوران شاهد اوج فعالیت و شکوفایی آنها بوده ایم، تبدیل به اهداف تخریب اصلاح طلبان شده اند.
به عنوان مثال، انتصاب اخیر رضا مراد صحرایی وزیر سابق آموزش و پرورش در معاونت بنیاد مستضعفان با جوسازی و شانتاژ گسترده افراد منتسب به دولت چهاردهم و جریان اصلاح طلب همراه شده و در خصوص دیگر وزرا و اعضای دولت سیزدهم نیز این رویکرد کم و بیش به چشم می خورد.
در اینجا اصلاح طلبان هم فرامتن( ماهیت) و هم متن (متعلقات) دولت سیزدهم را هدف قرار داده اند. همین مسئله منجر به سرخوردگی بسیاری از نیروهای انقلابی کارآمد در ادارات و وزارتخانه ها شده است.
تاکید مکرر رهبر معظم و حکیم انقلاب اسلامی در حمایت از افراد کارآمد و انقلابی در اداره کشور و وزارتخانه ها، موضوعی نیست که بر هیچکس پوشیده باشد. با این حال جریان رسانه ای اصلاح طلبان درست بر خلاف این فرمایش و دستور عمل می کنند.
در نهایت اینکه بهتر است آقایان پزشکیان، عارف و دیگر افراد حاضر در راس دولت چهاردهم، نظارت بیشتری بر جریان رسانه ای متبوع خود داشته و اجازه تبدیل شدن دولت سیزدهم به یک “خط قرمز” را در اداره اجرایی کشور ندهند.
در غیر این صورت، وفاق ملی و استفاده از نیروهای متخصص انقلابی در اداره اجرایی کشور، صرفا در حد یک شعار باقی خواهد ماند.
پایان پیام/